Partners

               

 

         

 

     

 

      

 

         

 

Onderstaande partners dragen ook bij aan het vieren van onze vrijheid!

Holding H. van Buren BV. Hellendoorn
EG Computers
Gerben Calkhoven Tuincentrum
Olthuis Pompen en Grondverzet
Gebr. Knol Staalbouw
Odink tuincentrum
Scharphof Campers BV
Koppieshop Nijverdal
Erik Kuiper relatiegeschenken
Lantinga administratie en advies
Bie Olthof
WEMA autoschade
Marianne Nijmeijer Therapeut voor ouders en kind
Lions, Ronde Tafel en Rotary gemeente Hellendoorn.

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd van de Duitse bezetter. Ook in de gemeente Hellendoorn laten de ingrijpende gebeurtenissen in de WOII tot op heden diepe emotionele sporen na. Daarom is het goed om te blijven herdenken en om de vrijheid te vieren. Vrijheid, die ook in deze tijd niet altijd en overal vanzelfsprekend is.

Het komende lustrum is bijzonder. Het is het laatste lustrum waar nog mensen bij zijn die de oorlog zelf hebben meegemaakt. Een reden om extra stil te staan bij alle gebeurtenissen in WOII. Er is een kernteam in het leven geroepen dat inmiddels al een jaar bezig is om samen met de inwoners van de gemeente Hellendoorn een activiteitenprogramma samen te stellen. De activiteiten vinden grotendeels plaats in de periode dat onze gemeente 75 jaar geleden werd bevrijd (van 6 – 11 april ) tot en met Bevrijdingsdag 2020. Het doel is om alle inwoners van de gemeente Hellendoorn (en ook daarbuiten) te bereiken. Van kinderen in de basisschoolleeftijd tot jongeren op het voortgezet onderwijs en senioren die
de bezetting en bevrijding hebben meegemaakt; een voorzichtige inschatting is 20.000 – 25.000 mensen. Het gaat om kleinschalige evenementen, maar ook grote evenementen, gemeentebreed. Kijk voor het programma op de website: www.75jaarvrijheidhellendoorn.nl.

U begrijpt, voor een dergelijk programma is (veel) geld nodig. Daarom willen wij u vragen of u een bijdrage zou willen leveren door ons te sponsoren. Hiervoor hebben wij een viertal pakketten in het leven geroepen. Van Rood sponsor tot partner van 75 jaar vrijheid Hellendoorn.

Draagt u ook bij aan het vieren van onze vrijheid? Wilt u een (financiële) bijdrage voor één van onze activiteiten in overweging nemen? Of wellicht wilt u ons met een algemene bijdrage steunen. Uiteraard zijn wij bereid ons verzoek persoonlijk toe te lichten. Namens vele inwoners van de hele gemeente Hellendoorn alvast bedankt!

De Sponsorcommissie van 75 jaar Vrijheid Hellendoorn

Stichting 75 jaar Vrijheid gemeente Hellendoorn is een algemeen nut beogende instelling. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI met 1,25 verhogen en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. RSIN: 859230648 | BANKREKENINGNUMMER: NL 16 RABO 03 33 947 584.

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×