‘Wilhelmina’ viert bevrijding bij Nijverdalse school

Bron: Tubantia

NIJVERDAL – Hoog bezoek voor de kinderen en leerkrachten van de Prinses Marijkeschool gisterochtend: Hare Majesteit Koningin Wilhelmina en haar hofdame waren te gast, vergezeld van een veteraan en burgers uit de Tweede Wereldoorlog.

 

De leerlingen waren onder de indruk van het ‘historische gezelschap’ dat kwam aanrijden in een Dodge, een militair voertuig uit de oorlog.

De ‘koningin’ bezocht de school in het kader van 75 jaar vrijheid waarbij zij speciale lespakketten uitdeelde. Samen met de kinderen en leerkrachten werd het lied van de vrijheid gezongen en er werd gedanst.

De tour van de ‘75 vrijheid brigade’ is de start van het educatieproject in de gemeente Hellendoorn dat de andere basisscholen ook krijgen uitgereikt. Het kernteam 75 Jaar Vrijheid Hellendoorn is al maanden bezig met het warm maken van organisaties en verenigingen voor de viering van het jubileumjaar.

Bron: Tubantia van woensdag 18-09-2019

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×