Wilhelmina hoogstpersoonlijk aanwezig bij informatieavond

Het was volle bak afgelopen woensdagavond in het gloednieuwe Memory Museum. Bijna 65 belangstellenden woonden de informatieavond over de viering van 75 jaar vrijheid in de gemeente Hellendoorn bij. Ook Hare Majesteit Koningin Wilhelmina was deze avond aanwezig. Zij nam een cheque ter waarde van maar liefst 10.000 euro in ontvangst van de Rabobank.

Rabobank Noord en West Twente stort ieder jaar een deel van de winst in het Rabofonds Noord en West Twente. Hiermee steunen ze financieel een aantal maatschappelijke projecten. In 2020 gaat er dus een mooi bedrag naar de viering van 75 jaar Vrijheid in de gemeente Hellendoorn. Daarnaast heeft het kernteam al vele andere sponsoren uit onze gemeente bereid gevonden om een bijdrage te storten.
Ook deze avond bleek maar weer dat vele inwoners al volop aan de slag zijn gegaan met het opzetten van activiteiten in het kader van 75 jaar Vrijheid. De meeste activiteiten vinden plaats in de periode dat de gemeente officieel is bevrijd (22 maart t/m 5 mei 2020). Vol enthousiasme werden de ideeën woensdagavond uitgewisseld. De energie was duidelijk voelbaar in de mooie ruimte van het nieuwe museum in Nijverdal. Alle activiteiten en nieuwsberichten rondom dit thema worden de komende maanden verzameld op de website: www.75jaarvrijheidhellendoorn.nl

Bent u ook bezig met het opzetten van een activiteit rondom dit thema? Meld u dan bij het kernteam via: [email protected] Of kijk op de website: www.75jaarvrijheidhellendoorn.nl.

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×