Update vanwege Coronavirus

Beste mensen, noabers van de gemeente Hellendoorn,

Nu de overheid de beperkingen vanwege de coronacrisis verder heeft aangescherpt kunnen we niet anders dan alle activiteiten, evenementen en samenkomsten afgelasten.

Dit besluit geldt in ieder geval tot 1 juni.

De initiatiefnemers blijven zelf verantwoordelijk voor het organiseren van hun activiteiten, maar we kunnen en willen er niet omheen.

Van een aantal initiatiefnemers hebben wij al het bericht gehad dat zij hun activiteit(en) willen uitstellen naar volgend jaar april of mei.

Inmiddels wil men ook meer duidelijkheid over het versieren van de straat. Uiteraard is iedereen daar ook vrij in, mits de regels niet overschreden worden, maar we hebben er alle begrip voor dat men dit uitstelt naar een later moment, omdat dit meer passend kan zijn.

Wij kunnen het gevoel van vrijheid en verbondenheid, juist in deze tijd, met elkaar delen door te gaan vlaggen en ons aan te sluiten bij het vlagprotocol. Dit geldt voor 4 en 5 mei, maar mogelijk dit jaar ook voor de bevrijdingsweek van onze gemeente: 3 t/m 10 april.

Voel je vrij om binnen de gestelde maatregelen uiting te geven aan 75 jaar vrijheid.

Blijf denken aan je gezondheid en die van anderen!

Met vriendelijke groet,

Kernteam 75 jaar vrijheid gemeente Hellendoorn

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×