Uniek ‘proms’-concert

Terwijl het Nijverdals Mannenkoor net hun nieuwjaarsconcert achter de rug heeft en muziekvereniging KSW een nieuwe serie koffieconcerten begint, groeit hun samenwerking voor een uniek ‘proms’-concert in de feesttent tijdens Bruisend Nijverdal. Derde kartrekker voor dit evenement is de Hellendoornse Harmonie.

Het duurt misschien nog lang voor het zover is, maar de voorbereidingen begonnen al eind 2018. Het Promsconcert zal plaatsvinden op donderdag 10 september 2020 in de tent van Bruisend Nijverdal om 20.00 uur ter ere van de viering van 75 jaar vrijheid. Het Promsconcert wordt een samenspel van koor, orkest, combo en 2 solisten, onder het motto “Pop meets Classic”.

Klik hier om het artikel in het Twents Volkblad van dinsdag 28 januari te lezen.

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×