Samen met je noabers aan de slag

Meerdere wijken en buurten hebben hun noabers al opgeroepen om aandacht te schenken aan het thema ’75 jaar vrijheid. Wij kunnen dit als kernteam alleen maar toejuichen.

Onderstaande oproepjes verschenen de afgelopen dagen op sociale media:

Buurtvereniging ’t Hexel besteedt aan 75 jaar vrijheid! Deze dagen krijgen alle noabers, ook de niet leden, een brief in de bus met de vraag of ze willen helpen met de versiering en de voorbereiding in de buurt. Ook ideeën en oude foto’s zijn welkom! Laten we er met elkaar een mooi feest van maken!
Zegt het voort… Er zal in elk geval een gezamenlijk boerenontbijt zijn op 5 mei. Reacties graag via ingevulde brief of per mail naar [email protected]

 

Nijverdal is dit jaar 75 jaar vrij, zonder de helden van toen, zaten wij er nu niet zo fijn bij. Wij als straat en buurt willen dit dan ook graag vieren, we willen de straten versieren uit respect voor hun. Ik spreek voor de wijk de Blokken/Potgieterstraat, wie belangstelling heeft kan zich melden bij Gerrit Hakkert en of wijkgebouw de Blokken. 

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×