Noaberdag: herinneringen aan de oorlog

De jaarlijkse Noaberdag van Oald Heldern De Noaberschop staat in het teken van het herdenken van de Tweede Wereldoorlog en het vieren van 75 jaar vrijheid.

Voor de pauze zullen Janny Dunnewind, Hennie Dommerholt en Frits van Buren herinneringen ophalen uit hun jeugdjaren ten tijde van WO II. Eigentijdse, bijzondere foto’s illustreren hun verhalen en cultuurburgemeester Jaap Harmsen zal het gesprek in goede banen leiden.
Na de pauze is er muziek van het close-harmony trio iMAGine. Deze drie dames zingen mooie popmuziek, afgewisseld met enkele liedjes rond het thema vrijheid. Denk hierbij aan de Andrew Sisters.

Dit afwisselende programma vindt plaats op vrijdag 27 maart 2020 ’s middags en ‘s avonds in de grote zaal van Noabers Twents Ribhouse & Partycentrum.
Voor Noabers is de entree € 5,–, voor anderen is dat € 7,50 (koffie/thee gratis).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Hofman en aan de zaal.
Vrijdag 27 maart 2020
middag: Aanvang 15.00 uur (zaal open 14.30 uur)
avond: Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Zaal Noabers
Dorpsstraat 26
7447 CS Hellendoorn

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×