Nieuwsbrief kernteam april 2020

Beste inwoners van de gemeente Hellendoorn,

75 jaar geleden zaten de mensen in onze gemeente in spanning. De Hongerwinter was nog maar net voorbij, er was aan alles tekort. Men zag reikhalzend uit naar het einde van de bezetting, een einde aan de ellende, aan de bombardementen, aan de dreigende dood.

In de week van 6 tot en met 10 april was het eindelijk zover. Canadese troepen en tanks rolden door de straten. Eindelijk VRIJ! Vandaag zien we ook reikhalzend uit naar het einde van de coronacrisis. Hoe mooi zal het zijn als we weer echt vrij zijn, geen social distance meer, weer gewoon een hand mogen geven en een knuffel.

Eens te meer zijn we ons bewust hoe kostbaar vrijheid is, ook vandaag de dag. Vrijheid is niet vanzelfsprekend.

Nederlanders voelen zich juist op 4 en 5 mei maar ook op onze plaatselijke Bevrijdingsdagen, sterk met elkaar verbonden. Juist die behoefte aan gezamenlijkheid wordt in deze moeilijke periode sterk in onze samenleving gevoeld.

Om te herdenken roepen we iedereen op om op 4 mei de vlag halfstok te hangen en op 6, 9 en 10 april en op 5 mei de vlag uit te steken voor het vieren van de vrijheid.

We wensen iedereen sterkte en gezondheid in deze tijd van crisis.!

Het kernteam 75 jaar Vrijheid gemeente Hellendoorn

Klik hier voor de hele nieuwsbrief van april 2020

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×