Informatiebijeenkomst over 5 mei 2020 in Nijverdal

Beste inwoners van Nijverdal en de gemeente Hellendoorn,

In 2020 is het 75 geleden dat Nederland, en dus ook Nijverdal, de vrijheid herwon. Dit willen we graag groots vieren. Het nieuwe comité “75 jaar Vrijheid Nijverdal” is op dit moment al druk bezig met de voorbereiding van dit evenement. De plannen worden op 28 november toegelicht tijdens een informatieavond. U bent van harte welkom!

In de gemeente Hellendoorn worden in het kader van 75 jaar vrijheid diverse activiteiten georganiseerd. In Nijverdal komt de nadruk op 5 mei te liggen. Een aantal activiteiten op 5 mei is al bekend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Vrijheidsvuur, dat met een grote parade vanaf de ‘Paarse poort’ binnen wordt gebracht. Daarnaast brengen het straatmuziek, Café René en vele figuranten en een prachtig versierde Grotestraat de sfeer van de jaren 45 voor even terug. Om 16.00 uur komt de grote Liberty Tour van ‘Keep them Rolling” met ca. 150 voertuigen Nijverdal binnen en vanaf 17.00 uur start de Liberty party met veel muziek en een spectaculaire afsluiting.

Het comité “75 jaar Vrijheid Nijverdal” wil graag dat zo veel mogelijk mensen hiervan kunnen genieten en de jaren 45 mee of (her) beleven. Ze hebben echter wel veel deelnemers nodig om dit alles te realiseren en nodigen bij deze dan ook graag mensen uit van zang- en toneelverenigingen, buurtverenigingen en een ieder die hierin is geïnteresseerd en enthousiast is om een bijdrage te willen leveren aan deze dag.

Op donderdag 28 november is er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst in het gloednieuwe Memory Museum aan de Grotestraat. Deze avond worden de plannen van het comité verder toegelicht. U bent van harte welkom en graag tot dan.

Met Vriendelijke groet,
Comité 75 jaar vrijheid Nijverdal

Foto’s: Bert Wolbers.

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×