Informatieavond over 75 jaar Vrijheid Gemeente Hellendoorn

Het is inmiddels ruim een half jaar geleden dat we de laatste inwonersbijeenkomst hebben gehouden over de herdenking en de viering van 75 jaar vrijheid in onze gemeente Hellendoorn. Het kernteam merkt dat vele inwoners al volop aan de slag zijn gegaan met het opzetten van activiteiten in het kader van 75 jaar Vrijheid. Hoog tijd voor een informatieavond.

Om de eerste ervaringen omtrent de opzet en uitvoering van de activiteiten met elkaar te delen en de stand van zaken te bespreken met betrekking tot de financiën, willen we iedereen die een activiteit rondom 75 jaar vrijheid organiseert of hierin geïnteresseerd is, van harte uitnodigen op woensdag 6 november in het vernieuwde Memory Vrijheids Museum. Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Wel graag even aanmelden van te voren via: [email protected] of via de link die alle genodigden toegestuurd krijgen.

Reuring…
In Daarle is men onlangs van start gegaan met de uitgave van het boek ‘Bericht van Groote Jan’ en het vertellen van verhalen daarover in De Keet. Ook kon men genieten van een theaterstuk over de wapendropping.
Ook een groot succes was het bezoek van Koningin Wilhelmina met haar gevolg aan de basisscholen. Zij heeft hoogstpersoonlijk de lespakketten ‘75 jaar vrijheid’ overhandigd.
In diverse kernen van onze gemeente wordt er echter volop gewerkt aan het voorbereiden van exposities, concerten, lezingen, theaterstukken, kampementen, straatontbijten, etc… Kortom: De reuring in het Reggedal zet zich met dit onderwerp nog tot oktober 2020 voort!

Het kernteam is daarnaast al enige maanden in de weer om subsidies binnen te halen en sponsoren te zoeken die een bijdrage willen leveren aan de activiteiten in dit bijzondere jubileumjaar. Meer hierover en de agenda voor 2020 wordt besproken tijdens de informatieavond. U bent van harte welkom!

Klik hier voor het activiteitenoverzicht

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×