Ga mee naar Kamp Westerbork

Op 1 mei 2020 organiseert het Jongerenwerk van De Welle voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar een excursie naar het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe. Er kunnen maximaal 50 jongeren mee, dus geef je snel op!

Marijke Grutterink, jongerenwerker De Welle: “Dit jaar leven we alweer 75 jaar in vrijheid en dat mag natuurlijk gevierd worden. Maar we vinden het ook belangrijk dat jongeren erbij stilstaan dat we niet altijd in vrijheid hebben geleefd. Daarom willen we jongeren uit de gemeente Hellendoorn de mogelijkheid bieden om een bezoek te brengen aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe. Op 1 mei 2020 vertrekken we om 12.00 uur met een bus vanaf jongerencentrum Place2Be naar dit voormalige concentratiekamp. Daar volgen we een speciaal educatieprogramma. We starten met een film gevolgd door een rondleiding over het terrein. Om 16.30 uur rijden we terug naar Nijverdal, waar we de dag luchtig afsluiten door gezamenlijk te eten in Place2Be”.

Deelname kost €7,50 per persoon. Opgeven kan bij Marijke Grutterink via [email protected] of 06-46540113.
Let op: opgeven kan tot 3 april.
Volg het jongerenwerk van De Welle via facebook: www.facebook.com/jcplace2be of instagram: @jwdewelle.

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×