Bijeenkomst ‘Nijverdal 75 jaar vrij’

In het kader van “Nijverdal 75 jaar vrij” vindt er op 27 januari 2020 om 19.30 uur een bijeenkomst plaats in het Memory Museum aan de Grotestraat 13 te Nijverdal.

Tijdens deze bijeenkomst wordt er verslag gedaan van alle activiteiten die op 5 mei 2020 in Nijverdal gaan plaatsvinden.

Wij nodigen alle figuranten, vrijwilligers en projectmedewerkers uit om hierbij aanwezig te zijn.
Daarnaast zoeken wij nog handige, enthousiaste vrijwilligers die hun handen uit de mouwen willen steken om dit gebeuren tot een groot succes te maken.

We zijn o.a. nog op zoek naar medewerkers voor de opbouwploeg, vrijwilligers die verschillende groepen kunnen begeleiden en aansturen, leidinggevenden en natuurlijk figuranten.

Op 27 januari 2020 om 19.30 ben je van harte uitgenodigd in het Memory Museum. Voor koffie wordt gezorgd. Aan de avond zijn geen kosten verbonden.

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×