Bevrijdingsconcert Advendo en New Valley Singers

Op 3 en 4 april 2020 ontvangen The New Valley Singers en muziekvereniging Advendo Nijverdal hun publiek in een sfeervolle setting in en rondom de Vrije Evangelische Kerk voor een bijzonder bevrijdingsconcert.

Net als in 2010 en 2015 hebben zij de handen weer ineengeslagen voor twee muzikale avonden waarin onze vrijheid zowel herdacht als gevierd wordt. Natuurlijk met alle aandacht voor een geweldig muzikaal programma, maar ook het plein en de kerk zullen onderdeel zijn van deze sfeervolle beleving.

De kaartverkoop start in januari 2020, kaarten kosten €10. Voor alle updates omtrent deze avonden, blijf je op de hoogte via de (social)media.

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×