Aanmelden activiteit

De afgelopen periode zijn al vele activiteiten concreet gemaakt en ingeleverd bij het kernteam ‘75 jaar vrijheid gemeente Hellendoorn’. Een Promsconcert, straatontbijt, parade militaire voertuigen, bevrijdingsintochten en legerkampementen, educatieproject met theatervoorstelling, Veteranen in de klas, Burgerleven WO II met Chéz René, diverse exposities en een Herdenkingsvlucht. Enkele voorbeelden van activiteiten die plaats gaan vinden in 2020.

Er kunnen echter nog steeds activiteiten bij. Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan aan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Downloads

Het kernteam probeert alle mogelijke betrokkenen te enthousiasmeren en waar mogelijk financieel te ondersteunen. Om de gehele bevolking te bereiken, zetten we vele middelen in.

Bent u op zoek naar de juiste PR-middelen voor uw eigen activiteit?  Check dan deze downloads.

Aanmelden activiteiten

Wilt u meehelpen om één van de activiteiten op te zetten? Of heeft u zelf een leuke activiteit die u aan wilt melden? Meld u zich dan bij het kernteam. Uw activiteit plaatsen we dan in de agenda op deze website!

Meld je aan

Onze partners

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×